Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
41%
Klinker Peronda FS Saja-N 33X33
699 DKK 418 DKK /m²
Ni Sparar 281 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

På lager

1.09 m² Per unit 456 DKK Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: Bestilles onsdag morgen: Ank.til lageret efter en uge ca.10-15 hverdage

Klinker Peronda FS Saja-N er en grå-sort mønstret klinke med brune farvenuancer, og slidt metal look fra Spanske Peronda.

Hver klinke måler 330×330 mm og er 6 mm tyk. Denne klinke går at bruge sammen med  M.FS SAJA-N, som er en kant liste i keramik. Peronda FS Saja-N kan anvendes til både gulve og vægge indendørs og udendørs, og er en utrolig flot klinke i peronda kvalitet. Den her serie fra Peronda er resultatet af et samarbejde med indretnings- og møbeldesigner Fransisco Segarra, som er meget kendt for design i vintage-stil. Den her kollektion giver en gammeldags følelse og karaktær til helt nye klinker.

FS Saja er et helt nyt spændende koncept indenfor keramiske fliser, som indgår i FS -serien igennem perondas produktlinie, som udforsker inspirende muligheder med metalfliser. FS Saja findes også i beige farve.

Beskrivelse

Klinker Peronda FS Saja-N er en grå-sort mønstret klinke med brune farvenuancer, og slidt metal look fra Spanske Peronda. Hver klinke måler 330×330 mm og er 6 mm tyk. Denne klinke går at bruge sammen med  M.FS SAJA-N, som er en kant liste i keramik. Peronda FS Saja-N kan anvendes til både gulve og vægge indendørs og udendørs, og er en utrolig flot klinke i peronda kvalitet. Den her serie fra Peronda er resultatet af et samarbejde med indretnings- og møbeldesigner Fransisco Segarra, som er meget kendt for design i vintage-stil. Den her kollektion giver en gammeldags følelse og karaktær til helt nye fliser. FS Saja er et helt nyt spændende koncept indenfor keramiske klinker, som indgår i FS -serien igennem perondas produktlinie, som udforsker inspirende muligheder med metalfliser. FS Saja findes også i beige farve.

Yderligere information

Vægt22 kg
Farve

,

Størrelse (cm)

Frostsikker

Kant

Tåler gulvvarme

Overflade

Antal pr pakke

10

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Egnet for

Tykkelse (mm)

Levering

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klinker Peronda FS Saja-N 33X33”

Du kunne også være interesseret i...

  • 41%

    Klinker Peronda FS Saja-B 33X33

    699 DKK 418 DKK /m²
    Ni Sparar 281 kr

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top