Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
3-5 Dages levering (lager vare)
Fri fragt Vid ordrer over 4000 kr
Tilbud30 %
Klinker Peronda Maison Plain 45X45
679 DKK 479 DKK
Du sparer 200 DKK /m²

På lager

1.02 m² Per unit 489 DKK Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Bestillingsvare: Bestilles onsdag morgen: 10-15 hverdage/Ank.til lageret efter en uge

Klinker Peronda Maison Plain 45 er en ny samling designet af møbler og indretningsarkitekt Francisco Segarra til Harmony Onset serien.

Denne porcelæns klinke samling har forvandlet alderen keramiske fliser til et elegant design-værktøj, solgt af kvadratmeter, kollektionens hvide feltfliser har en slidt overflade, hvilket giver flisens udseende mere charme. Masion Plain kan kombineres med de geometrisk mønstrede decorer, der har den samme hvide baggrund men med enten trekanter, cirkler eller firkanter på overfladen, og ved at matche alle de fliser, så får man et flot og unikt mønster og design. Maison Plain måler 452×452 mm og er 10 mm tyk, og går at anvende på gulve og vægge indendørs og tåler gulvvarme. Maison Plain vil passe fint i køkkenet eller badeværelset, men går selvfølgelig også at anvende i andre rum i hjemmet.

Beskrivelse

Klinker Peronda Maison Plain 45 er en ny samling designet af møbler og indretningsarkitekt Francisco Segarra til Harmony Onset serien. Denne porcelæns klinke samling har forvandlet alderen keramiske fliser til et elegant design-værktøj, solgt af kvadratmeter, kollektionens hvide feltfliser har en slidt overflade, hvilket giver flisens udseende mere charme. Masion Plain kan kombineres med de geometrisk mønstrede decorer, der har den samme hvide baggrund men med enten trekanter, cirkler eller firkanter på overfladen, og ved at matche alle de fliser, så får man et flot og unikt mønster og design. Maison Plain måler 452×452 mm og er 10 mm tyk, og går at anvende på gulve og vægge indendørs og tåler gulvvarm. Maison Plain vil passe fint i køkkenet eller badeværelset, men går selvfølgelig også at anvende i andre rum i hjemmet.

Yderligere information

Vægt24 kg
Tykkelse (mm)

Størrelse (mm)

Egnet for

Farve

Overflade

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Kant

Tåler gulvvarme

Frostsikker

Antal pr pakke

5

Levering

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klinker Peronda Maison Plain 45X45”

Du kunne også være interesseret i...

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top