Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
42%
Peronda FS Rialto 45,2X45,2
429 DKK /m²
Ni Sparar 300 kr

På lager

1.02 m² Per unit 438 DKK Pris per enhed
Antal m²
Pr.Box

Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 1-2 hverdage

Peronda FS Rialto er en lysegrå klinke med forskellige variationer.

Denne porcelæns klinke er designet af designeren Francisco Segarra fra Peronda. Og er baseret på en nyskabende visuel idé, en blanding af cement effekt, der er iøjnefaldende for dens omhyggeligt udformede design, skygge, variation og detaljer, og vil pynte et hvlken som helst rum i hjemmet, om det er i køkkenet, badeværelset eller entrén. Den anden model, Fs Rialto Decor har den samme cement baggrund og et  Terrazzo udseende på overfladen,, så om man kombinere disse 2 klinker så får man det perfekte look, eller man kan også vælge at anvende dem hver for sig. FS Rialto har 12 forskellige grå variationer, som er blandet tilfældigt. Hver klinke måler 452×452 mm og er 10 mm tyk, og går at anvende på både gulve og vægge indendørs og udendørs, da de tåler både gulvvarme og er frostsikker.

Beskrivelse

Peronda FS Rialto er en lysegrå klinke med forskellige variationer. Denne porcelæns klinke er designet af designeren Francisco Segarra fra Peronda. Og er baseret på en nyskabende visuel idé, en blanding af cement effekt, der er iøjnefaldende for dens omhyggeligt udformede design, skygge, variation og detaljer, og vil pynte et hvlken som helst rum i hjemmet, om det er i køkkenet, badeværelset eller entrén. Den anden model, Fs Rialto Decor har den samme cement baggrund og et  Terrazzo udseende på overfladen,, så om man kombinere disse 2 klinker så får man det perfekte look, eller man kan også vælge at anvende dem hver for sig. FS Rialto har 12 forskellige grå variationer, som er blandet tilfældigt. Hver klinke måler 452×452 mm og er 10 mm tyk, og går at anvende på både gulve og vægge indendørs og udendørs, da de tåler både gulvvarme og er frostsikker.

Yderligere information

Vægt23 kg
Antal pr pakke

5

Egnet for

Farve

Frostsikker

Kant

Overflade

Tåler gulvvarme

Anvendelse

Indendørs & Udendørs

Størrelse (cm)

Tykkelse (mm)

Levering

Du kunne også være interesseret i...

 • 39%

  Klinker Peronda FS Faenza-N 33X33

  433 DKK /m²
  Ni Sparar 266 kr
 • 39%

  Peronda FS Manises 33X33

  433 DKK /m²
  Ni Sparar 266 kr
 • 42%

  Klinker Peronda FS 4 45X45

  428 DKK /m²
  Ni Sparar 301 kr
 • 45%

  Peronda FS Manises 11X33

  25 DKK /st
  Ni Sparar 20 kr
 • 39%
  klinker peronda fs faenza a 33x33

  Klinker Peronda FS Faenza-A 33X33

  433 DKK /m²
  Ni Sparar 266 kr

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top