Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
48%
Underskab Angulus Blank
5 759 DKK /st
Ni Sparar 5 236 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

På lager


Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 1-2 hverdage

Underskab Angulus Blank har et meget unikt og specielt design.

Angulus passer sammen med vores Håndvaske, som også har et meget specielt og unikt design, som udstråler luksus og eleganthed til badeværelset. Dette underskab er Mineralstøbt, og fri for giftige stoffer og er meget hudvenlige. Måler 1000×480 mm og er 320 mm høj og har en blank overflade, i firkantet form med runde hjørner. Dette underskab og håndvask sammen vil stråle og gøre badeværelset ekstra fint og elegant.

Beskrivelse

Underskab Angulus Blank har et meget unikt og specielt design. Angulus passer sammen med vores Håndvaske, som også har et meget specielt og unikt design, som udstråler luksus og eleganthed til badeværelset. Dette underskab er Mineralstøbt, og fri for giftige stoffer og er meget hudvenlige. Måler 1000×480 mm og er 320 mm høj og har en blank overflade, i firkantet form med runde hjørner. Dette underskab og håndvask sammen vil stråle og gøre badeværelset ekstra fint og elegant.    

Yderligere information

Kant

Levering

Anvendelse

Indendørs

Farve

Materiale

Mineralstøbt

Overflade

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top