Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
SolgtSolgt
Solodrain Gulvafløb 90 cm
1 599 DKK 855 DKK /st
Ni Sparar 744 kr

Ikke på lager


Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 1-2 hverdage

Solodrain Gulvafløb 90 cm er et fritliggende afløb.

Kan placeres hvor som helst på badeværelset, da det nødvendigvis ikke behøver at blive lagt op imod en væg. Det er ikke altid ønsket at placere gulvafløbet op af væggen, så derfor er dette design, som jo er et fritliggende lineært gulvafløb den perfekte løsning at anvende. Gulvafløbet kan placeres over alt i gulvet, og løsningen bliver lige så sikker som det gængse linjeafløb op mod væggen, da flangerne er lagt ned i gulvet, og membranen tilsluttes afløbet. Måler 900×68 mm og er 70 mm tykt, og er lavet i rustfrit stål med satin overflade.

Beskrivelse

Solodrain Gulvafløb 90 cm er et fritliggende afløb. Kan placeres hvor som helst på badeværelset, da det nødvendigvis ikke behøver at blive lagt op imod en væg. Det er ikke altid ønsket at placere gulvafløbet op af væggen, så derfor er dette design, som jo er et fritliggende lineært gulvafløb den perfekte løsning at anvende. Gulvafløbet kan placeres over alt i gulvet, og løsningen bliver lige så sikker som det gængse linjeafløb op mod væggen, da flangerne er lagt ned i gulvet, og membranen tilsluttes afløbet. Måler 900×68 mm og er 70 mm tykt, og er lavet i rustfrit stål med satin overflade.

Yderligere information

Levering

Antal pr pakke

1

Anvendelse

Indendørs

Overflade

Egnet for

Farve

Materiale

Rustfrit stål

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top