Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
48%
Håndvask Papilionem Mat
7 995 DKK /st
Ni Sparar 7 204 kr
Om du handler for over 4000 DKK
Lige Nu : 6 396 DKK/st
Du har dage tilbage.

På lager


Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 1-2 hverdage

Håndvask Papilionem Mat er en eksklusiv håndvask.

Papilionem har et meget specielt og unikt design, som minder om en blomst, som udstråler luksus og eleganthed til badeværelset. Denne vask er Mineralstøbt, og fri for giftige stoffer og er meget hudvenlige. Måler 1350×528 mm og er 165 mm høj og  15 mm tyk. og har en mat overflade og rund form. Papilionem går at anvende indendørs på badeværelset og vil uden tvivl gøre rummet mere unikt og elegant med sit look.

 

Beskrivelse

Håndvask Papilionem Mat er en eksklusiv håndvask. Papilionem har et meget specielt og unikt design, som minder om en blomst, som udstråler luksus og eleganthed til badeværelset. Denne vask er Mineralstøbt, og fri for giftige stoffer og er meget hudvenlige. Måler 1350×528 mm og er 165 mm høj og  15 mm tyk. og har en mat overflade og rund form. Papilionem går at anvende indendørs på badeværelset og vil uden tvivl gøre rummet mere unikt og elegant med sit look.      

Yderligere information

Vægt10 kg
Kant

Levering

Anvendelse

Indendørs

Farve

Materiale

Mineralstøbt

Overflade

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top