Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
49%
Håndvask Cor Meum Mat
2 719 DKK /st
Ni Sparar 2 580 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

På lager


Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 1-2 hverdage

Håndvask Cor Meum Mat er en eksklusiv håndvask.

Cor Meum har et meget speciellt og unikt design, som er formet som et hjerte, som udstråler luksus og eleganthed til badeværelset. Denne vask er Mineralstøbt, og fri for giftige stoffer og er meget hudvenlige. Måler 500×500 mm og er 150 mm høj og 15 mm tyk. og har en mat overflade og rund form. Cor Meum går at anvende indendørs på badeværelset og vil uden tvivl gøre rummet mere unikt og elegant med sit look.

Beskrivelse

Håndvask Cor Meum Mat er en eksklusiv håndvask. Cor Meum har et meget speciellt og unikt design, som er formet som et hjerte, som udstråler luksus og eleganthed til badeværelset. Denne vask er Mineralstøbt, og fri for giftige stoffer og er meget hudvenlige. Måler 500×500 mm og er 150 mm høj og 15 mm tyk. og har en mat overflade og rund form. Cor Meum går at anvende indendørs på badeværelset og vil uden tvivl gøre rummet mere unikt og elegant med sit look.      

Yderligere information

Kant

Levering

Anvendelse

Indendørs

Farve

Materiale

Mineralstøbt

Overflade

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top