Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
53%
Håndvask Circum Mat
4 995 DKK 2 395 DKK /st
Ni Sparar 2 600 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

På lager


Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 1-2 hverdage

Håndvask Circum Mat er en eksklusiv håndvask.

Circum har et meget specielt og unikt design. Firkantet med runde kanter, som udstråler luksus og eleganthed til badeværelset. Denne vask er Mineralstøbt, og fri for giftige stoffer og er meget hudvenlige. Måler 500×320 mm og er 100 mm høj og 15 mm tyk. og har en blank overflade og rund form. Circum går at anvende indendørs på badeværelset og vil uden tvivl gøre rummet mere unikt og elegant med sit look.

 

Beskrivelse

Håndvask Circum Blank er en eksklusiv håndvask. Circum har et meget specielt og unikt design. Firkantet med runde kanter, som udstråler luksus og eleganthed til badeværelset. Denne vask er Mineralstøbt, og fri for giftige stoffer og er meget hudvenlige. Måler 500×320 mm og er 100 mm høj og 15 mm tyk. og har en blank overflade og rund form. Circum går at anvende indendørs på badeværelset og vil uden tvivl gøre rummet mere unikt og elegant med sit look.      

Yderligere information

Kant

Levering

Anvendelse

Indendørs

Farve

Materiale

Mineralstøbt

Overflade

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top