Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
48%
Fritstående Håndvask Quatro Rotunda Blank
5 759 DKK /st
Ni Sparar 5 236 kr
Dette produkt kan sendes indenfor

På lager


Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 1-2 hverdage

Fritstående Håndvask Quatro Rotunda Blank er en fritstående og eksklusiv håndvask.

Quatro Rotunda har et meget specielt og unikt design, som udstråler luksus og eleganthed til badeværelset. Denne vask er Mineralstøbt, og fri for giftige stoffer og er meget hudvenlige. Måler 560×360 mm og er 860 mm høj og har en blank overflade og høj rund firkantet form. Quatro Rotunda går at anvende indendørs på badeværelset og vil uden tvivl gøre rummet mere unikt og elegant med sit look.

 

Beskrivelse

Fritstående Håndvask Quatro Rotunda Blank er en fritstående og eksklusiv håndvask. Quatro Rotunda har et meget specielt og unikt design, som udstråler luksus og eleganthed til badeværelset. Denne vask er Mineralstøbt, og fri for giftige stoffer og er meget hudvenlige. Måler 560×360 mm og er 860 mm høj og har en blank overflade og høj rund firkantet form. Quatro Rotunda går at anvende indendørs på badeværelset og vil uden tvivl gøre rummet mere unikt og elegant med sit look.    

Yderligere information

Kant

Levering

Anvendelse

Indendørs

Farve

Materiale

Mineralstøbt

Egnet for

Overflade

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top