Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Fri fragt Vid ordrer over 4000 kr
48%
Badeværelses Ventilator Fresh Intellivent P-Hvid
2 119 DKK 1 119 DKK
Ni Sparar 1 000 kr

På lager


Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Leveres indenfor 4-6 hverdage

Badeværelses Ventilator Fresh Intellivent P-Hvid

Ventilator er designet til installation i bruseområdet, toilettet, vaskerum og andre rum, der har brug for udstødningsluft. Kan installeres i både 100 og 125 kanaler, stik til begge dimensioner inkluderet.

Intellivent® S er udstyret med et avanceret styresystem med en række funktioner. Fugtstyring er fuldautomatisk og tilpasser sig til det korrekte niveau for årstiderne, timer med indstillelige forsinkelse og tre gange for tid og automatisk ventilation funktion og muligheden for konstant tid med justerbar hastighed.

Intellivent® S har en indbygget allpolet switch og er ren for nem vedligeholdelse. Motoren er energieffektiv og er udstyret med dobbelt lejer for lang levetid. Intellivent fås som standard i hvid og sort. En række andre farver på forsiden er tilgængelige som tilbehør.

En model – alle funktioner

Det kan ikke være nemmere. Intellivent® S er kun tilgængelig i en udførelsesform,

fyldt med funktioner. Fire fastgørelsespunkter og fire kabelindgange

giver fleksibilitet ved montering.

Intelligent og selvjusterende fugtkontrol

Intellivent® S har en intelligent fuldautomatisk fugtkontrol, som

betyder at fanen lærer familiens vaner. En indbygget “sniff-funktion”

Roligere og stærkere

Kun 21 dB og øget trykkapacitet.

Flere smarte funktioner

Let at rengører. Udover  at ventilatorens center kan foldes ud

Adgang til kanalen, så ventilatorens hjul kan fjernes helt

Hurtig betjening til konstant drift. Vælg blot mellem timerfunktionen og konstant betjening med et tryk på en knap. En anden smart løsning er forvitringsfunktionen

som holder badeværelset frisk, selvom du ikke er hjemme.

Lang Levetid

Vi er så sikker på kvaliteten af Intellivent® S, at vi lover fem års garanti.

Beskrivelse

Badeværelses Ventilator Fresh Intellivent P-Hvid Ventilator er designet til installation i bruseområdet, toilettet, vaskerum og andre rum, der har brug for udstødningsluft. Kan installeres i både 100 og 125 kanaler, stik til begge dimensioner inkluderet. Intellivent® S er udstyret med et avanceret styresystem med en række funktioner. Fugtstyring er fuldautomatisk og tilpasser sig til det korrekte niveau for årstiderne, timer med indstillelige forsinkelse og tre gange for tid og automatisk ventilation funktion og muligheden for konstant tid med justerbar hastighed. Intellivent® S har en indbygget allpolet switch og er ren for nem vedligeholdelse. Motoren er energieffektiv og er udstyret med dobbelt lejer for lang levetid. Intellivent fås som standard i hvid og sort. En række andre farver på forsiden er tilgængelige som tilbehør. En model – alle funktioner Det kan ikke være nemmere. Intellivent® S er kun tilgængelig i en udførelsesform, fyldt med funktioner. Fire fastgørelsespunkter og fire kabelindgange giver fleksibilitet ved montering. Intelligent og selvjusterende fugtkontrol Intellivent® S har en intelligent fuldautomatisk fugtkontrol, som betyder at fanen lærer familiens vaner. En indbygget “sniff-funktion” Roligere og stærkere Kun 21 dB og øget trykkapacitet. Flere smarte funktioner Let at rengører. Udover  at ventilatorens center kan foldes ud Adgang til kanalen, så ventilatorens hjul kan fjernes helt Hurtig betjening til konstant drift. Vælg blot mellem timerfunktionen og konstant betjening med et tryk på en knap. En anden smart løsning er forvitringsfunktionen som holder badeværelset frisk, selvom du ikke er hjemme. Lang Levetid Vi er så sikker på kvaliteten af Intellivent® S, at vi lover fem års garanti.

Yderligere information

Levering

Maksimal kapacitet

134 m³/h

Effektforbrug

2,1-5,5W

Spænding

100-240V

IP-Klasse

IP44

Frekvens

50-60Hz

Farve

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Badeværelses Ventilator Fresh Intellivent P-Hvid”

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top