Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
58%
Badekar Rectangulo Lotus Blank
16 970 DKK /st
Ni Sparar 23 029 kr
Om du handler for over 4000 DKK
Lige Nu : 13 576 DKK/st
Du har dage tilbage.

2 på lager


Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 1-2 hverdage

Badekar Rectangulo Lotus Blank er et specielt og unikt designet badekar.

Det er firkantet med hvide ben, og byder på et eksklusivt og elegant look, som vil gøre dit badeværelse ekstra luksuøs og stiligt. Det måler 1700×830 mm og er 610 mm højt, og har en blank overflade. Dette badekar er Mineralstøbt, og fri for giftige stoffer og meget hudvenligt. Dette badekar garanterer et dejligt, behageligt og afslappende bad med stabil vandtemperatur, og kan stilles midt i badeværelset eller langs væggen.

 

Beskrivelse

Badekar Rectangulo Lotus Blank er et specielt og unikt designet badekar. Det er firkantet med hvide ben, og byder på et eksklusivt og elegant look, som vil gøre dit badeværelse ekstra luksuøs og stiligt. Det måler 1700×830 mm og er 610 mm højt, og har en blank overflade. Dette badekar er Mineralstøbt, og fri for giftige stoffer og meget hudvenligt. Dette badekar garanterer et dejligt, behageligt og afslappende bad med stabil vandtemperatur, og kan stilles midt i badeværelset eller langs væggen.    

Yderligere information

Kant

Levering

Anvendelse

Indendørs

Farve

Materiale

Mineralstøbt

Overflade

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top