Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering
55%
Badekar Harmoni Lotus Mat
20 290 DKK /st
Ni Sparar 24 009 kr
Om du handler for over 4000 DKK
Lige Nu : 16 232 DKK/st
Du har dage tilbage.

1 på lager


Udregn til kvm


længde:  
højde:  
0


Tilfredsheds garanti
Prisgaranti
Sendes afsted fra lager af indenfor 1-2 hverdage

Badekar Harmoni Lotus Mat er et specielt og unikt designet badekar.

Det er formet som et blad, og  byder på et eksklusivt og elegant look, som vil gøre dit badeværelse ekstra luksuøs og stiligt. Det måler 1750×810 mm og er 870 mm højt, og har en mat overflade. Dette badekar er Mineralstøbt, og fri for giftige stoffer og meget hudvenligt. Dette badekar garanterer et dejligt, behageligt og afslappende bad med stabil vandtemperatur, og kan stilles midt i badeværelset eller langs væggen.

Findes også som håndvask på vores side under samme navn.

Beskrivelse

Badekar Harmoni Lotus Mat er et specielt og unikt designet badekar. Det er formet som et blad, og  byder på et eksklusivt og elegant look, som vil gøre dit badeværelse ekstra luksuøs og stiligt. Det måler 1750×810 mm og er 870 mm højt, og har en mat overflade. Dette badekar er Mineralstøbt, og fri for giftige stoffer og meget hudvenligt. Dette badekar garanterer et dejligt, behageligt og afslappende bad med stabil vandtemperatur, og kan stilles midt i badeværelset eller langs væggen. Findes også som håndvask på vores side under samme navn.  

Yderligere information

Kant

Levering

Anvendelse

Indendørs

Farve

Materiale

Mineralstøbt

Overflade

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top