Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering

Vægflise 30x60 cm

Fliser findes i mange forskellige formater, farver og former. Vægflise 30x60 cm er et populært og rektangulært format. Denne størrelse er til god anvendelse hvis du skal sætte nye fliser, op i et rum med store vægge. Eksempler på sådanne områder er køkkenet, stuen, entreen, badeværelset, bryggers, eller måske et værksted.

Højt eller lavt reflektionsniveau

For dem af jer, der ønsker at bruge minimalt med fuge og ønsker, at flisen skal have så lille fugebredde som muligt, anbefaler vi stærkt at du vælger en flise med lige kanter, også kaldet rektificeret kanter. Et eksempel på et godt og pænt format er vægflise 30x60 cm. Hvis du i stedet ønsker at fugen skal være med til at bidrage til det smukke slutresultat, så kan du vælge en flise med runde kanter. Afhængigt af hvad du leder efter som slutresultat, så kan vi også tilbyde dig muligheden for at vælge imellem blanke og matte overflader. En vægflise 30x60 cm med en blank overflade har et højere refleksionsniveau end en flise med mat overflade. Den matte overflade "absorbere" lyset og giver et "blødere" look.

Anvendelsesområde

  • Indendørs
  • Vægge
[Læs mere]
Vægflise 30x60 cm anvendes normalt kun på vægge indendørs. Hvis du planlægger at udskifte dit gulv i stuen eller måske på terrassen udendørs, anbefaler vi i stedet klinker, som i de fleste tilfælde begge tåler gulvvarme og er frostsikre. Klinker kan anvendes både på dine vægge og dine gulve. Kombinerer gerne dine vægfliser med et smukt klinkegulv, for at få et rigtig fint, unikt og personligt  resultat. [Sammenbrud]

Viser alle 13 resultater

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top