Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering

Vægflise 30x60 cm

Fliser findes i mange forskellige formater, farver og former. Vægflise 30×60 cm er et populært og rektangulært format. Denne størrelse er til god anvendelse hvis du skal sætte nye fliser, op i et rum med store vægge. Eksempler på sådanne områder er køkkenet, stuen, entreen, badeværelset, bryggers, eller måske et værksted.

Højt eller lavt reflektionsniveau

For dem af jer, der ønsker at bruge minimalt med fuge og ønsker, at flisen skal have så lille fugebredde som muligt, anbefaler vi stærkt at du vælger en flise med lige kanter, også kaldet rektificeret kanter. Et eksempel på et godt og pænt format er vægflise 30×60 cm. Hvis du i stedet ønsker at fugen skal være med til at bidrage til det smukke slutresultat, så kan du vælge en flise med runde kanter. Afhængigt af hvad du leder efter som slutresultat, så kan vi også tilbyde dig muligheden for at vælge imellem blanke og matte overflader. En vægflise 30×60 cm med en blank overflade har et højere refleksionsniveau end en flise med mat overflade. Den matte overflade “absorbere” lyset og giver et “blødere” look.

Anvendelsesområde

 • Indendørs
 • Vægge

Vægflise 30×60 cm anvendes normalt kun på vægge indendørs. Hvis du planlægger at udskifte dit gulv i stuen eller måske på terrassen udendørs, anbefaler vi i stedet klinker, som i de fleste tilfælde begge tåler gulvvarme og er frostsikre. Klinker kan anvendes både på dine vægge og dine gulve. Kombinerer gerne dine vægfliser med et smukt klinkegulv, for at få et rigtig fint, unikt og personligt  resultat.

[ Læs mere ]
1-199 DKK
199-399 DKK
399-699 DKK
699+ DKK
Ryd Filtre

Viser alle 4 resultater

 • 44%

  Vægflise Tidløs Hvid Blank 30X60

  189 kr. /m²
 • 40%

  Vægflise Carrara Grey Natural 30X60

  215 kr. /m²
 • 40%

  Vægflise Carrara Grey 30X60

  215 kr. /m²
 • 61%

  Vægflise Sierra Light Grey 30X60 Pakkepris 2,16 kvm

  239 kr. /st

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top