Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering

Vægflise 25x40 cm

Vægflise 25×40 cm er en smuk størrelse i en rektangulær form. Fliser på 25×40 cm kan anvendes på væggen i køkkenet, badeværelset, stuen eller entreen. Hvis du renoverer og ønsker nye elegante og stilfulde vægge, er hvide fliser i formatet 25×40 et meget godt valg. Den frisker rummet op, om det enten er i badeværelset, køkkenet bagved vasken eller imellem dine skabslåger.

Nye vægge i køkkenet eller badeværelset?

Minimalt med fog

Hvis du vil anvende minimalt med fuge og have så smal en fugebredde som muligt, anbefaler vi at du anvender fliser med lige kanter, også kaldet rektificeret kanter, samt en flise i et større format. Jo større fliser du anvender, jo mindre fuge har du brug for. Hvis du i stedet ønsker en fuge som kan bidrage til det smukke slutresultat, skal du i stedet for vælge en vægflise 25×40 cm som har runde kanter

Anvendelsesområde

  • Indendørs
  • Vægge

Hvilken overflade skal man vælge

Forskellen mellem en blank og en mat overflade kan være afgørende. Der er fordele og ulemper ved begge, afhængigt af hvor du planlægger at anvende dem.

F.eks. har vægflise 25×40 cm med en mat overflade et meget lavt refleksionsniveau sammenlignet med en blank flise. Hvis du planlægger at anvende en flise i et miljø, hvor der er meget belysning fra mange forskellige lyskilder, kommer der let meget refleksion fra en blank overflade, som ikke er særlig behagelig. I et sådant rum er det bedre at have en mat overflade, der er lidt “blødere”.  Når det er sagt er der rum, hvor det passer bedre med en blank overflade end med en mat. Et sådant rum er i et mindre rum, hvor den matte overflade istedet ville “absorbere” meget lys. En blank overflade ville istedet fungere som en “spejloverflade”, så man får indtrykket af at rummet er større.

[ Læs mere ]
1-199 DKK
199-399 DKK
399-699 DKK
699+ DKK
Ryd Filtre

Viser et enkelt resultat

  • 35%
    TIDLÖST VIT BLANK

    Vægflise Tidløs Hvid Blank 25X40

    188 DKK /m²

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top