Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering

Vægflise 20x40 cm

Vægflise 20×40 cmm er et elegant og tidløst format. Den rektangulære form, som vægflise 20×40 cm giver, passer ind i alle miljøer. Det her format er ikke ualmindeligt i køkkenet, badeværelset, stuen eller entreen.

Inspiration

Vægflise 20×40 cm formatet er både et givende og et meget godt alternativ, hvis du f.eks. skal renoverer gæstetoilet eller i køkkenet bagved vasken eller imellem skabslågerne. Format 20×40 er både stilfuldt og attraktivt at anvende.

Anvend størrelsen 20×40 i dit badeværelse og kombinerer det med en smukt klinkegulv. Den store kontrast mellem lyse vægge og et mørkt gulv kan være fantastisk og skabe et meget smukt resultat

Anvendelsesområde

  • Indendørs
  • Vægge

Vægflise 20×40 cm anvendes på væggen indendørs. Hvis du vil forny dit gulv, balkon eller altan, anbefaler vi, at du anvender klinker. De fleste klinker tåler både gulvvarme og er frostsikre. Kombinerer fliser i 20×40 størrelse med et smukt gulv for at forvandle det traditionelle og normale hverdags look, med et mere elegant look, som skaber en mere harmonisk atmosfære.

Skjult eller synlig fugebredde

Når man vælger vægflise 20×40 cm eller hvilken flise man vil anvende, så vil man helt sikkert bemærke, at der både findes runde og lige kanter. Hvis man vil anvende minimal fuge og ønsker at fugen bare skal synes så lidt som muligt,  så skal man vælge en flise med lige kanter. Også kaldet rektificeret kanter. Hvis man i stedet for ønsker at fugen skal bidrage til det smukke slutresultat, og det skal være synligt, anbefaler vi at man vælger en flise med runde kanter, for ved runde kanter kan man lave en større fugebredde.

.
[ Læs mere ]
1-199 DKK
199-399 DKK
399-699 DKK
699+ DKK
Ryd Filtre

Viser et enkelt resultat

  • 44%
    vægflise hvid blank 20x40

    Vægflise Hvid Blank 20X40 Pakkepris 8,8 kvm

    1 309 DKK /st

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top