Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering

Vægflise 20x20 cm

Vægflise 20x20 cm er klassisk og passer næsten overalt. Stuen, køkkenet, badeværelset, entreen, eller hvis du har en anden væg, du vil dekorerer.

Anvendelse af fliser

Vægfliser anvendes på væggen indendørs. Klinker kan anvendes på både gulve og vægge indendørs. Ofte endda udendørs og i kombination med gulvvarme i stuen, for at de fleste klinker er frostsikre og kan tåler gulvvarme. Hvis du ønsker en fuge der er lidt mere synlig, anbefaler vi at du vælger en fugemasse, der giver kontrast til den vægflise 20x20 cm eller anden størrelse, som du har valgt. Hvis du i stedet for vil have en fuge, der ikke er så synlig, skal du vælge en flise med lige kanter. Også kaldet rektificeret kanter. Vægfliser med lige kanter betyder, at man kan anvende minimum med fugemasse og få en meget smal fugebredde, om man ønsker det.

Forskellige størrelser til forskellige rum

Vægflise 20x20 cm er meget anvendt og populær at dekorere væggen med i køkkenet og mellem køkkenlågerne. Du planlægger måske at gøre om dine vægge på badeværelset? Eller måske skal du udvide, så der kommer et nyt gæstetoilet? Så er dette format perfekt. Da dette er en mindre størrelse, er det normalt at lægge den på mindre overflader, såsom gæstetoilet, eller måske som en dekorations væg i bruseområdet i kombination med en smuk og kompletterende gulvklinke. Hvis du i stedet ønsker at dekorer et større område, så anbefaler vi større størrelses fliser end vægflise 20x20 cm, f.eks. 30x60, 30x30, 45x45 cm, afhængigt af områdes areal.

Anvendelsesområde.

  • Indendørs
  • Vægge
[Læs mere]
[Sammenbrud]

Viser alle 12 resultater

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top