Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering

Vægflise 15x20 cm

Vægflise 15×20 cm, er en smuk størrelse i farverige valg. findes i farverne blå, sort, hvid, rød og flere andre. Der er ingen mangel på farvevalg, når det kommer til denne flise.

En flise med mange muligheder

Zócalo-serien kommer fra den samme producent og den samme serie som Rivoli, Mugat og Raspail og kan derfor med fordel kombineres med hinanden for at give et mere smukt resultat.

Kombinationsmulighederne for farver og som findes i vægflise 15×20 cm, kan give et helt magisk indtryk. Det er perfekt, hvis du f.eks. ønsker at friske op din stue, køkken, badeværelse eller entreen.

Anvendelsesområde

  • Indendørs
  • Vægge

Vægflise 15×20 cm anvendes normalt kun på væggen indendørs. Hvis du vil udskifte eller renoverer dit gulv i stuen eller måske på verandaen eller balkonen udendørs, så anbefaler vi i stedet klinker, som i de fleste tilfælde begge tåler gulvvarme og er frostsikre. Vægfliser anvendes bare på væggen. Hvor med klinker kan man med fordel installere gulvvarme for at holde fødderne varme, når man er i sit hjem.

Lige og afrundede kanter giver forskellige effekter

Hvis du f.eks. vælger en rød vægflise 15×20 cm med en sort fuge, vil det give et lidt specielt unikt look. For minimal brug af fuge og en så lille fugebredde som muligt anbefaler vi, at du vælger en flise med lige kanter. For en mere synlig fuge anbefaler vi, at du i stedet anvender en vægflise med runde kanter. Afhængig af den farve du vælger på fugen, så vil det give forskellige effekter.

[ Læs mere ]
1-199 DKK
199-399 DKK
399-699 DKK
699+ DKK
Ryd Filtre

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top