Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering

Vægflise 15x15 cm

Der findes populære størrelser. Og så findes der endnu mere populære størrelser. Et sådant format er vægflise 15×15 cm. Historisk set har denne størrelse været populær og almindelig i de fleste husstande, især til badeværelser og køkkener. Og på det seneste efter at der er kommet mange flere størrelses muligheder at vælge imellem, så findes der også formaterne 10×20, 10×30, 20×40 og mange flere.

Store og små fliser

Skal du sætte nye fliser på væggen i dit badeværelse eller køkken. Til store rum er det normalt at anvende lidt større størrelser som 30×60 cm. Hvis det i stedet er til mindre områder, er det bedre med mindre fliser som vægflise 15×15 cm. Brug af små eller mindre fliser på store områder giver effekten af at rummet vil føles meget stort, og at det kan se rodet ud. Derfor er det i stedet bedre, at du anvender større formater til sådanne områder. Har du dog et mindre område, som skal dækkes f.eks. i entreen eller måske køkkenet over vasken? Der anbefaler vi, at du vælger et mindre format som vægflise 15×15 cm. Det giver den modsatte effekt og får rummet til at føles lidt større.

Anvendelsesområde

 • Indendørs
 • Vægge

Mat eller Blank Overflade

Forskellen mellem en blank og en mat overflade kan være afgørende. Der er fordele og ulemper ved begge, afhængigt af hvor du planlægger at anvende dem.

Mat vægflise 15×15 cm til væggen eller klinker til gulvet giver næsten ingenting eller meget lav reflektion af lys. I miljøer hvor der er meget belysning fra mange lyskilder, kan der være meget reflektion fra blanke overflader. Derfor er det bedre at have en mat overflade i et sådant miljø, der reflekterer blødere end en blank overflade gør. En mat overflade passer ikke overalt. Til små rum kan matte overflader “suge op” meget lys og det kan føles ganske trængt. Hvis du i stedet har blanke overflader, Så dannes der en “spejloverflade”,  som giver indtryk af at rummet er større.

Blank overflade er tidligere blevet foretrukket, fordi den blev betragtet som enten luksuriøs eller af rent praktiske grunde. F.eks. har blank vægflise 15×15 cm ingen porøs overflade, hvilket gør at den er lettere at rengøre, og bakterier holder sig væk i større grad. Tidligere blev matte klinker undgået, fordi porerne ikke blev lukket, hvilket resulterede i, at den enkelt absorberede fugt. Denne ulempe hører ikke længere til hverdagen. I dag er der udviklet en anden teknologi inden for fremstilling af matte fliser, der skaber mere holdbare klinker/fliser med lukkede porer, hvilket betyder at du kan få matte fliser, der også er meget modstandsdygtige mod snavs, som du ikke kunne før. Blank vægflise 15×15 cm eller fliser i andre formater, har også tidligere signaleret elegance og luksus, hvilket ikke nødvendigvis er tilfældet i dag takket være den teknologi der er nævnt ovenfor, når det kommer til matte fliser.

[ Læs mere ]
1-199 DKK
199-399 DKK
399-699 DKK
699+ DKK
Ryd Filtre

Viser alle 3 resultater

 • 41%

  Vægflise Metro Hvid Blank 15X15

  239 kr. /m²
 • 42%

  Vægflise Metro Black 15X15

  280 kr. /m²
 • 53%

  Vægflise Grey Patchwork 15X15

  249 kr. /m²

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top