Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering

Vægflise 10x20 cm

Hvide, sorte, røde farver. Glatte, facet eller struktureret fliser med smukke mønstre. Der er mange muligheder, og der er flere muligheder end dem, der allerede er nævnt. Vægflise 10x20 cm er perfekt til den, der ønsker at renoverer i badeværelset eller ønsker en ny væg i køkkenet. F.eks. bagved vasken eller mellem skabene. Format 10x20 cm fungerer også godt i stuen, eller entreen. Selvefølgelig fungerer denne størrelse også godt i andre rum, som dit hjem kan tilbyde.

En charmerende ældre stil eller moderne og elegant

Renovering af et ældre hjem ude på landet med en smuk og synlig fog, der tilføjer den charme, som ældre hjem kan give. En forfriskning af et moderne og elegant hus eller lejlighed i hovedbyen med lige og rektificeret kanter. Kanter der også giver et elegant, smal og næsten usynlig fuge. Vægflise 10x20 cm er et meget smukt og tidløst alternativ med mange muligheder. Husk på at den farve, du vælger på fugen til flisen, også spiller en stor rolle i hvordan slutresultatet bliver. Det eneste, der begrænser, hvad du kan gøre, er din egen fantasi. For at der findes mange forskellige farver at vælge imellem, så passer dette format til ethvert tænkeligt område og farve kombinationer.

Tænk på dette i store og små rum

Store formater til større rum og mindre formater til mindre områder. Der findes altid en eller flere tommelfingerregel man skal forholde sig til, når man skal vælge nye fliser til væggene, som skal renoveres. Det er blandt andet en god ide at vælge en flise i en større størrelse, f.eks. 20x40 eller 30x60 cm, hvis det er et større område. Hvis det i stedet er et mindre område, gør du dig selv en tjeneste ved at vælge en mindre størrelse, f.eks. vægflise 10x20 eller 15x15 cm. Det skyldes at mindre fliser der dækker et større område, nemt kan komme til at se rodet ud, og overfladen kan føles overvældende stor. Mens mindre områder føles meget mindre om de er dækket med store fliser.

Anvendelsesområde

  • Indendørs
  • Vægge
[Læs mere]

Populære Alternativ

Den mere populære variant af vægflise 10x20 cm er den med facet kanter. Hvide, facet fliser, med formater 10x20 eller 15x15 cm er meget populære til anvendelse i badeværelset og  køkkenet. Hvis du ikke ønsker en facet flise på væggen, kan du i stedet vælge en plan flise eller en smuk struktureret eller mønstret overflade. [Sammenbrud]

Viser 1–18 af 55 resultater

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top