Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering

Vægflise 10x10 cm

Vægflise 10×10 cm er et godt alternativ til f.eks. Mindre overflader. Områder, der ikke passer til store størrelser som 30×30 eller 60×60 cm. Formatet 10×10 cm er meget anvendt og almindeligt at anvende i badeværelset eller gæstetoilet. Det er også almindeligt i køkkenet bagved vasken og mellem skabene.

At tænke på inden renovering

Skal du renoverer i et rum, der er godt oplyst med mange stærke lyskilder? Så er der en fordel at anvende matte fliser. Den matte overflade “suger” nemlig op og dæmper lyset i en sådan grad, at det ikke reflekteres for stærkt og i stedet giver et mere behageligt udseende at se på.

Når du vælger vægflise 10×10 cm vil du sandsynligvis også bemærke, at den enten har lige, rektificeret kanter eller runde kanter. Der er fordele ved begge muligheder.

Vægfliser i størrelsen 10×10 cm med lig kant,, også kaldet rektificeret kanter er slebet eller skåret til en meget præcis og nøjagtig størrelse. Fordi beskæring eller slibningen kun udføres mod flisens kanter, så påvirker det kun størrelsen og ikke tykkelsen. Det kaldes også, at flisen er blevet kant behandlet. En rektificeret flise har den fordel, at fugebredden kan være så smal, at den næsten bliver usynlig. Om du vælger en fuge der matcher flisen, så hjælper det til at fogen bliver mere usynlig. Hvis du i stedet ønsker, at fugen skal være synlig og bidrage til udseendet og det smukke resultat,  så anbefaler vi at du vælger en vægflise 10×10 cm, med runde kanter, der ikke er rektificeret.

 Anvendelsesområde

 • Indendørs
 • Vægge

Historie

Vægflise 10×10 cm med en blank overflade har været forbundet med luksus, elegance og glamour gennem store dele af historien. Det er ikke kun pga. udseendet, men også det praktiske. Der udvikles hele tiden nye teknologier og tilgange til fremstilling af fliser og klinker. Tidligere var det praktisk taget ikke muligt at anvende matte fliser i vådeområder.. Det var fordi det sugede for meget fugt, fordi porerne ikke var lukket. Når man færdiggjorde og fremstillede den blanke flise, blev porerne lukket i processen, så man skabte den flotte blanke overflade. Derfor kunne den bruges i våde områder uden yderligere problemer.

Siden lang tid tilbage er fremstillingsprocessen blevet udviklet, så det er almindeligt at selv matte fliser har lukkede porer og kan anvendes i vådeområdet.

[ Læs mere ]
1-199 DKK
199-399 DKK
399-699 DKK
699+ DKK
Ryd Filtre

Viser alle 2 resultater

 • 42%

  Vægflise Metro Hvid Blank 10X10

  229 kr. /m²
 • 48%

  Vægflise Metro Sort Blank 10X10 Pakkepris 14,08 kvm

  2 759 kr. /st

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top