Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering

Terracotta Vægfliser

Fantastisk smukke terracotta vægfliser, der giver en varm og sommerlig fornemmelse. En meget smuk farve på vægfliser, hvis du f.eks. planlægger at friske op i dit køkken, badeværelse, entreen eller stuen.

En smuk flise til dit hjem

Efter en vidunderlig træning i  motionscentret eller en lang gåtur i naturen er det altid skønt, at komme hjem og blive mødt af en frisk, varm farve på dine vægge, som terracotta vægfliser kan udstråle. Denne farve vægfliser er der ikke unødigvendig. De er der også for at give dig den stemning og følelse, som du leder efter. Et hjem at komme hjem til, og ikke et at komme fra. De terracotta vægfliser eller andre nuancer, som du vælger til dine vægge skal afspejle dig. Så det er altid vigtigt at tænke grundigt igennem sit valg, inden du vælger den endelige flise.

Rektificeret fliser til minimal fuge

Når du kigger efter terracotta vægfliser eller andre farvenuancer, så vil du bemærke, at der findes både med runde og lige kanter at vælge imellem. Både når det kommer til røde, blå eller terracotta vægfliser. Man tror ikke altid, at runde og lige kanter giver forskellige resultater i den sidste ende. For minimal anvendelse af fuge og så lille fugebredde som muligt anbefaler vi, at du vælger en flise med lige kanter. For en mere synlig fuge anbefaler vi, at du i stedet anvender en vægflise med runde kanter. En fuge der er mere synlig, kan give et mere effektivt udseende og tilføje en ekstra charme til enten de gule vægfliser eller hvilken som helst nuance du vælger som slutresultat.

Afhængig af den farve du vælger på fugen til dine terracotta vægfliser, eller andre nuancer, vil det have forskellige effekter. Hvis du f.eks. vælger en gul flise med en sort fuge, vil det give et “ternet” effekt. Hvis du hellere vil have en mere diskret fuge, anbefales det at vælge en farve der supplerer eller matcher farven på flisen.

[ Læs mere ]
1-199 DKK
199-399 DKK
399-699 DKK
699+ DKK
Ryd Filtre

Viser et enkelt resultat

  • 46%

    Vægflise Metro Naranja 7,5X15

    715 kr. /m²

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top