Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering

Sorte Vægfliser

Sorte vægfliser er en iøjnefaldende måde at få en fornemmelse af ægte glamour til din indretning. Vælg mellem et stort udvalg hos Tiles R Us – Uanset om du starter et helt nyt projekt eller forny din nuværende mur.

Vælg sorte vægfliser til en væg, der er let at rengøre og vedligeholde, eller sorte fliser, der reflekterer lys for at få et rum til at føle sig mere rummeligt. Sorte vægfliser er populære ved renovering af huse, fordi de ser godt ud og er meget lette at pleje.

Sorte vægfliser kan bruges i mange rum

Sorte fliser kan med fordel anvendes i mange rum. F.eks. bagved vasken eller mellem skabslågerne i køkkenet. Som en baggrunds væg eller dekorations væg i badeværelset. Eller hvorfor ikke hele væggen for en mere ensartet effekt. Eller en smuk og unik velkomst i entreen.

Store sorte vægfliser kan anvendes til at skabe et glat udseende, mens mindre fliser er ideelle til mindre rum eller i områder, der på andre måde kan være vanskeligt at dække. Hvordan du vil dekorerer din væg,  så har vi de perfekte fliser til dig.

Anvendelsesområde

 • Vægge
 • Indendørs

Kombinerer farver for et effektivt resultat

Sorte vægfliser kan med fordel kombineres med andre farver. En meget populær kombination, der skaber en effekt, er kontrasten mellem sorte og hvide flise. Det mest anvendte og populære mønster, der bruges, er, hvad der kaldes “skakternet”. Der er selvfølgelig også andre måder at kombinerer de forskellige farver på. F.eks. kan du vælge at have en baggrunds væg med den ene farve og derefter resten med en anden farve.

Rektificeret sorte vægfliser

Der er sorte fliser der er rektificeret, og der findes andre alternativer med afrundede kanter. Rektificeret betyder, at flisen enten mekanisk er blevet slebet eller skåret til en nøjagtig og præcis størrelse. Denne slibning sker altid mod kanterne af flisen, derfor kaldes det for kantbehandling. Kanterne beskæres normalt i en 90-graders vinkel, hvilket skaber meget præcise og lige kanter.

F.eks. når en sort flise er i ovnen, udvides den på grund af varmen. Derefter trækker det sig sammen af kulden. Det er lettere at forudsige størrelsen på fliserne i et vist omfang end f.eks et brød, der kommer ud af ovnen. Men der vil stadigvæk være en del forskel afhængig af temperaturen på varmen og materialets sammensætning. Sorte vægfliser er som alle andre fliser, krymper ved varmen. Hvilket betyder, at almindelige fliser der formes og bagefter skal ind og brændes, men ikke rektificeret. De vil have en vis dimensionel forskel, som påvirker hvor jævnt de er lagt mod hinanden.

Viktigt at vide

Vigtigt at vide er, at rektificeringen, kun har betydelse og påvirker størrelsen, og hvor jævn flisen er i kanterne. Rektificeringen påvirker ikke flisens tykkelse.

[ Læs mere ]
1-199 DKK
199-399 DKK
399-699 DKK
699+ DKK
Ryd Filtre

Viser alle 8 resultater

 • 41%

  Vægflise Atlas Black 25X50

  239 kr. /m²
 • 44%
  vægflise metro black 10x20

  Vægflise Metro Black 10X20

  339 kr. /m²
 • 38%

  Vægflise Metro Black 7,5X15

  339 kr. /m²
 • 41%

  Vægflise Metro Calacata Sort 10X20

  299 kr. /m²
 • 42%

  Vægflise Metro Black 15X15

  280 kr. /m²
 • 34%

  Vægflise Biselado Mugat Negro 10X20

  527 kr. /m²
 • 33%

  Vægflise Etnia Negro 10X20

  543 kr. /m²
 • 48%

  Vægflise Metro Sort Blank 10X10 Pakkepris 14,08 kvm

  2 759 kr. /st

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top