Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering

Røde Vægfliser

Røde vægfliser er meget smukke og findes i mange forskellige nuancer, både mørke og lyse. Farven rød er meget smuk. Den passer utrolig godt, hvis du ønsker lidt mere liv og en varm følelse i dit hjem

Smukke fliser til et smukt resultat

Søg ikke længere efter smukke røde vægfliser! Røde fliser i populære størrelser finder du her. De skaber et fantastisk resultat med en masse varme og liv.

Leder du efter et mere spændende look i dit badeværelse, stue, køkken eller til entreen. F.eks. så har vi flotte røde vægfliser med mønstrede strukturer, der skaber en mere magisk fornemmelse. Du kan også vælge enten at have en struktureret vægfliser eller plane og blanke fliser, som er mere stilfulde. Det er helt op til dig, hvad du leder efter, og hvad der giver det bedste slutresultat, hvor du skal anvende dem.

Størrelsen 10×20 cm er meget populær at bruge især i køkkenet bagved vasken og mellem skabslågerne.

At tænke over med fog

Der er mange smukke muligheder for røde vægfliser at vælge imellem. Når du vælger imellem flere forskellige muligheder, er det også en vigtig faktor, hvis du vælger en flise med runde kanter eller med lige kanter. Hvis du vælger en med lige kanter, har du muligheden for at anvende minimalt med fuge. Hvis du istedet ønsker, at fugen skal bidrage lidt mere til det synlige slutresultat, skal du vælge en flise med runde kanter. Det betyder meget, hvilken farve du har på fugen. Har du en farve på fugen, der ikke rigtig passer til røde vægfliser, kan det forårsage en “ternet” effekt. For at undgå dette, skal du vælge en fuge, der enten supplerer eller går godt sammen flisens farvenuance.

[ Læs mere ]
1-199 DKK
199-399 DKK
399-699 DKK
699+ DKK
Ryd Filtre

Viser alle 2 resultater

  • Solgt Solgt

    Vægflise Metro Red 7,5X15

    239 kr. /m²
  • 34%

    Vægflise Aranda Burdeos 13X13

    695 kr. /m²

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top