Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering

Lilla Vægfliser

Lilla vægfliser en god kvalitet og til fordelagtige priser. Lilla nuance er en meget varme farve, og kan virke afslappende eller det modsatte, pifte en væg op. Den vil helt sikkert gøre rummet unikt, hvor du end vælger at anvende den. Her nogle forslag til hvilken rum, hvor du f.eks. kan anvende denne smukke farve, er i soveværelset, entreen, børneværelset, stuen, køkkenet eller badeværelset. I køkkenet kan du f.eks. anvende denne varme farve, bagved vasken eller mellem skabslågerne.

Blanke lilla vægfliser

Gennem historien har blanke fliser været forbundet med både luksus og elegance. Både på grund af udseendet, men også på grund af rene praktiske grunde. Når man produceret fliser før i tiden, kunne man ikke anvende fliser med mat overflade i badeområder, fordi den sugede for meget fugt til sig. Årsagen til dette var, at der ikke var opfundet en måde at tilstoppe porerne på matte fliser. Under processen med at producerer vægfliser blanke, blev porerne lukket så de kunne anvendes i badeområdet, uden nogen bekymringer.

Matte lilla vægfliser

Anvendelsesområde

  • Vægge
  • Indendørs
[ Læs mere ]
1-199 DKK
199-399 DKK
399-699 DKK
699+ DKK
Ryd Filtre

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top