Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering

Gule Vægfliser

Fantastiske smukke gule vægfliser, som giver en varm og sommerlig fornemmelse. Du kan med fordel kombinerer gule vægfliser med farven blå. De passer så godt sammen, fordi de er supplerende farver og sammen kan danne meget smukke kombinationer og [Læs mere]
udtryk. En meget smuk farve på vægfliser, hvis du f.eks. planlægger at ændre udseendet på dit køkken, badeværelse eller stue.

En smuk flise til dit hjem

Efter en vidunderlig træning i  motionscentret eller en lang gåtur i naturen er det altid skønt, at komme hjem og blive mødt af en frisk, varm farve på dine vægge, som gule vægfliser kan udstråle. Denne farve vægfliser er der ikke unødigvendig. De er der også for at give dig den stemning og følelse, som du leder efter. Et hjem at komme hjem til, og ikke et at komme fra. De brune vægfliser eller andre nuancer, som du vælger til dine vægge skal afspejle dig. Så det er altid vigtigt at tænke grundigt igennem sit valg, inden du vælger den endelige flise.

Rektificeret fliser til minimal fuge

Når du kigger efter gule vægfliser eller andre farvenuancer, så vil du bemærke, at der findes både med runde og lige kanter at vælge imellem. Både når det kommer til røde, blå eller brune vægfliser. Man tror ikke altid, at runde og lige kanter giver forskellige resultater i den sidste ende. For minimal anvendelse af fuge og så lille fugebredde som muligt anbefaler vi, at du vælger en flise med lige kanter. For en mere synlig fuge anbefaler vi, at du istedet anvender en vægflise med runde kanter. En fuge der er mere synlig, kan give et mere effektivt udseende og tilføje en ekstra charme til enten de gule vægfliser eller hvilken som helst nuance du vælger som slutresultat. Afhængig af den farve du vælger på fugen, vil det have forskellige effekter. Hvis du f.eks. vælger en gul flise med en sort fuge, vil det give et "ternet" effekt. Hvis du hellere vil have en mere diskret fuge, anbefales det at vælge en farve der supplerer eller matcher farven på flisen. [Sammenbrud]

Viser alle 5 resultater

 • 48%

  Vægflise Aranda Ocre 13X13

  1 047 DKK 547 DKK /m²
 • 46%

  Vægflise Metro Mostaza 7,5X15

  1 315 DKK 715 DKK /m²
 • 45%

  Vægflise Metro Lima 7,5X15

  1 340 DKK 740 DKK /m²
 • 51%

  Vægflise Remate Curvo Maqueda Ocre 5X20

  319 DKK 159 DKK /st
 • 60%

  Vægflise Angulo Remate Maqueda Ocre 5X5

  270 DKK 110 DKK /st

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top