Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering

Grønne Vægfliser

Grønne vægfliser er en meget populær farve og fås i en række forskellige nuancer og formater. Lyse, mørke og mønstret. Plan overflade, facet kanter eller struktureret overflade. Format 10x20, 7,5x15, 20x20 cm, og andre størrelser. For dig med god fantasi og meget kreativitet findes der mange muligheder for at producere en smuk og unik væg med et blændende slutresultat. De grønne vægfliser som du ser i vores store sortiment, er ideelt at anvende i køkkenet, bagved vasken, eller mellem skabslågerne, i stuen, entreen eller i soveværelset.

Anvendelsesområde

  • Vægge
  • Indendørs
[Læs mere]

Grønne vægfliser i forskellige rum

I køkkenet er det almindeligt at anvende grønne vægfliser, især i mindre størrelser som 10x20 cm, anvendes bagved vasken. I forbindelse med det, afhængig af hvordan det ser ud, kan flisen endda gå op mellem skabslågene som en smuk baggrunds væg eller som en dekorations væg. Hvis du beslutter  dig for at friske lift op, eller renoverer på dit badeværelse, kan du vælge smukke grønne vægfliser eller en lysegrøn nuance, f.eks. med mønster på til væggen i brusebadområdet. Derefter kombinerer den med en hvid flise i samme format. Husk at sørge for, at tykkelsen er den samme, når du kombinerer forskellige fliser med hinanden. Hvis tykkelsen adskiller sig lidt, er en almindelig løsning at have et lille lag ekstra klæbeklister under den flise, som er tyndere for at udjævne det.

Vidste du det

Farven grøn er supplerende farve til rød. Dette betyder, at farven rød går bedre sammen med grøn end andre farver som f.eks. blå eller gul. Hvis du vil kombinerer grønne vægfliser med en anden farve, f.eks. til en baggrunds væg eller dekorations væg, er det derfor en fordel at vælge en rød flise, da den er en supplerende farve til grøn. [Sammenbrud]

Viser 1–18 af 20 resultater

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top