Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
2-4 Dages levering (lager vare)
Høg Kvalitet Første Sortering

Fugtmiddel

Fugtmiddel

Fugtmiddel er en nødvendighed i alle badeværelser og våde områder, hvor der skal sættes fliser / klinker. Der er dog undtagelser, hvor ikke alle plastmåtter og plastvægge behøver at have en fugtighedsmiddel bag sig.

Nogle plastmåtter regnes i sig selv som fugtmiddel. De fungerer både som et overfladelag og fugtighedsmiddel i et. På sådanne plastmåtter kan du endda sætte fliserne/klinkerne direkte.

Badeværelser, der er under stueetagen, og som har gennemtrængende fugt fra jorden, skal generelt ikke have nogen. De tætte lag forårsager undertiden mere skade end godt.

I sådanne badeværelser skal der kun anvendes primer. Her anbefaler vi, at en fagmand hjælper med at skabe et godt vådrum, som kan holde.

Hvornår anvendes Fugtmiddel:

Fugtighedsmiddel anvendes efter påføring af primer og smørremasse. Derefter bruges det på alle overflader. For at fugtmidlet bliver fuldstændig tæt, er der behov for at styrke fugtmidlet ved både gulvristen, hjørner og forskellige rør. Disse forstærkninger består af manchetter.

 

[ Læs mere ]
1-199 DKK
199-399 DKK
399-699 DKK
699+ DKK
Ryd Filtre

Viser alle 3 resultater

 • 36%

  Bostik Fugtmiddel 2000K 10L

  1 820 kr. /st
 • 50%

  Bostik Fugtmiddel 2000K 5L

  1 025 kr. /st
 • 38%

  Dampspærre Primer VT Plus 6 kg

  1 180 kr. /st

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top