Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
3-5 Dages levering (lager vare)
Fri fragt Vid ordrer over 4000 kr

Marrakech cementfliser

Design dit hjem med vores flotte og helt unikke Marrakech Cementfliser

Vores marokkanske fliser. Håndlavede fliser med marokkansk udssende. Findes i mange forskellige farver, mønstre og varianter. Alle ligeså smuk som marokko. Vi er stolte over at kunne sige, at vores marokkanske fliser er af meget høj kvalitet. Farven går dybt ned i flisen og giver en slidstærk overflade der bliver smukkere med tiden. Fliserne fås i mange mønstre, farver og former, og vi udvikler hele tiden nye, smukke produkter. Der er også mulighed at designe sin helt egen marokkanske flise. Send og gerne en e-mail hvis det er interessant, så fortæller vi mere om hvordan og hvis det kan gøres, og hvad det koster.
marockanskt-kakel-taza
799 DKK
799 DKK

Sortere efter farve

Sortere efter størrelse

100x100
100x200
150x150
200x200
200x232

Sortere efter overflade

Mat
Filtrer På

Viser 1–18 of 136 resultater

Design dit hjem med vores flotte og helt unikke Marrakech Cementfliser

Vores marokkanske fliser. Håndlavede fliser med marokkansk udssende. Findes i mange forskellige farver, mønstre og varianter. Alle ligeså smuk som marokko. Vi er stolte over at kunne sige, at vores marokkanske fliser er af meget høj kvalitet. Farven går dybt ned i flisen og giver en slidstærk overflade der bliver smukkere med tiden.
Fliserne fås i mange mønstre, farver og former, og vi udvikler hele tiden nye, smukke produkter. Der er også mulighed at designe sin helt egen marokkanske flise. Send og gerne en e-mail hvis det er interessant, så fortæller vi mere om hvordan og hvis det kan gøres, og hvad det koster.

Top