Certifierad Nordisk E-handel
Prisgaranti Tilfredsheds garanti
3-5 Dages levering (lager vare)
Fri fragt Vid ordrer over 4000 kr

Behandlingsmiddel

For at beskytte marokkanske fliser mod snavs og pletter anbefaler vi, at du imprægnerer fliserne med et stenimprægneringsmiddel

Gulvet skal være helt tørt, inden der påføres behandlingsmiddel. Fugtigheden i flisen/klinken skal være helt tør. Hvis du imprægnerer for tidligt, kan der forekomme fugtlommer inde i flisen og det kan give pletter under imprægnering. Det betyder, at imprægnering ikke virker optimalt. Følg instruktionerne på emballagen. I de fleste tilfælde skal imprægneringen ligges på af to omgange uden tørretid imellem. Imprægneringen skal være helt tør, inden den fuges. Vi anbefaler Dynasil Stenimprægnering. Imprægneringsmidlet anvendes let med en børste, rulle eller klud. Det vil sige at man smøre et lag på først, på 4-5 fliser og så smøre man de samme antal fliser ind igen, så det bliver vådt på vådt, inden man fortsætter til de næste fliser.

Når du anvender vores hjemmesiden og tjenester, kommer vi at anvende dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Top